Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Svátek všech zamilovaných je už doslova za dveřmi. Při příležitosti tohoto speciálního dne se můžeme těšit na spoustu slev, které ocení především milovníci chytrých zařízení. Na iStores totiž od 14. do 16. února platí speciální valentýnská nabídka, která oslní nejednoho zákazníka. Jestliže si tedy chcete udělat radost, nebo máte v plánu obdarovat svou drahou polovičku, rozhodně byste tyto slevy neměli propást.

iStores Valentýn iPhone XS

Pokud máte ve hledáčku některé jablečné zařízení, dost možná jej najdete ve zmiňované aktuální nabídce. Díky valentýnským slevám si můžete přijít na iPhone XS, který je k dispozici již od 16 490 Kč, AirPods 2019 za 3 690 Kč, jablečný laptop MacBook Air, který pořídíte od 26 990 Kč a rozhodně také oceníte 10% slevu na iPad Pro. Co když ale nemáte zájem o koupi některého z těchto produktů, avšak raději byste zvolili něco úplně odlišného? V akci se také nachází chytré květináče Smart Garden, které se o pěstování bylin postarají kompletně za vás a pořídit si je můžete již od 1 699 Kč.

iStores valentýnská nabídka

Jak již bylo zmíněno v samotném úvodu, tato exkluzivní valentýnská nabídka je časově omezená. Slevy totiž můžete využít pouze od 14. do 16. února a rozhodně vás potěší, že jsou platné na e-shopu i v klasických kamenných pobočkách.

Dnes nejčtenější

.