Zavřít reklamu

Včera jsme vás informovali o prvním vážnějším problému HomePodu, kteří před pár dny odhalili jeho první majitelé a recenzenti. Chytrý jablečný reproduktor totiž pod sebou zanechává nevzhledný bílý kruh, který vzniká kontaktem spodního tlumícího silikonu s olejovým nátěrem nábytku. Není se tak čemu divit, že je tento poměrně bizarní problém mnohým jablečným fanouškům i kritikům pro smích. Podobné věci by si totiž měl Apple rozhodně pohlídat a vyvarovat se jich.

Prakticky ihned poté, co se zpráva o bílých kruzích pod HomePodem rozšířila po internetu, si začali mnozí lidé z HomePodu na různých sociálních sítích poměrně vtipně utahovat. Vtípky jsme se proto probrali i my a pár nejlepších jsme pro vás nachystali i do naší galerie. Snad se u jejich prohlížení pobavíte alespoň tak dobře, jako my. Veškeré screenshoty a sdělení na nich a pod nimi však berte, prosím, se značnou rezervou.

Tak co, pobavili jste se tweety zahraničních přispěvatelů? Doufáme, že ano. Některé z nich totiž rozesmály při chystání tohoto článku i nás. Snad se však v budoucnu podobných problémů, ze kterých si bude celý svět utahovat, už nedočkáme.

homepod fb

Dnes nejčtenější

.