Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Splashtop CamCam
CamCam je aplikace, díky které můžete na dálku kontrolovat místa, o která máte starost, prostřednictvím live streamu z webkamery vašeho počítače. Neztraťte kontrolu nad ničím, na čem vám záleží – sledujte vše na displeji vašeho iOS zařízení, ať už jste kdekoli.

[appbox appstore id461511788 oldprice=1,99$]

Magnifier Flash
Zapomněli jste si své brýle na čtení nebo potřebujete zvětšit lupou drobný text? Stačí nainstalovat aplikaci, vzít iPhone a proměnit ho na chvíli v lupu s bleskem, díky které už pro vás ani ten nejmenší text nebude problémem.

[appbox appstore id508627598 oldprice=0,99$]

Piano Phone

Tato aplikace pomůže simulovat hru na skutečné piáno na obrazovce vašeho iOS zařízení. Kromě klasického zvuku nabízí i zvuk saxofonu, elektrického piána, pianina a řady dalších nástrojů.

[appbox appstore id675321358 oldprice=1,99$]

Marble Camera
Marble Camera je aplikace, která vám umožní vytvářet fotografie s Marble efekty. Ty skvěle fungují hlavně na selfie a dalších portrétech, ale i na jiných objektech.

[appbox appstore id1054850421 oldprice=4,99$]

CALCSwift
CALCSwift je kalkulačka pro iOS se spoustou užitečných funkcí, včetně těch vědeckých. Kromě funkčnosti disponuje i stylovým designem. Aplikace nabízí multitasking, podporu 3D Touch a spousta dalších vylepšení, spojených s iOS 10.

[appbox appstore id878851717 oldprice=1,99$]

WeCal
WeCal je kalendářní aplikace, která vám jednoduše a chytře pomůže zvýšit vaši produktivitu a udržet si přehled o veškerých důležitých událostech. Můžete přidávat připomínky i kontakty, spolupracovat s ostatními a sdílet své aktivity.

[appbox appstore id590404570 oldprice=2,99$]

Werds
Werds je nejrychlejší, nejjednodušší a zkrátka nejlepší způsob, jak k vašim fotografiím přidat text, ať už citáty, slova či celé věty. Své výtvory pak můžete rychle sdílet e-mailem či na sociálních sítích.

[appbox appstore id794753975 oldprice=0,99$]

iOS Apps 14

 

Dnes nejčtenější

.