Zavřít reklamu

Pokud pravidelně sledujete naše články s aplikacemi zdarma, které vydáváme každý všední den, pak jste jistě zaregistrovali, že minulou středu v našem článku byla i hra Chameleon Run, která se stala aplikací týdne a je tak do středy ke stažení zcela zdarma. Pokud vám ale článek nebo konkrétní hra z nějakého důvodu unikli, pak určitě věnujte pozornost následujícím řádkům. Na Chameleon Run je totiž zajímavé to, že se jedná o českou aplikací od vývojářského studia Hyperbolic Magnetism, konkrétně od úspěšného vývojáře Jána Ilavského.

Jde o chytlavou skákačku, kdy je potřeba se dostat bez úhony do cíle. Za každou chybu jste okamžitě vráceni zpět na start a musíte začít od znovu. Během běhu musíte měnit svou barvu v závislosti na tom, po jak barevné dráze běžíte a pokud barvu prohodíte těsně před dopadem, na malou chviličku zrychlíte, díky čemuž se do cíle dostanete rychleji. Při běhu navíc můžete narazit na vznášedlo, pomocí kterého se budete pohybovat ještě rychleji, ale také je snazší s ním udělat chybu.

Chameleon Run se dokonce umístil i na žebříčku 10 nejlepších designových aplikací a získal tak prestižní cenu Apple Design Awards. Pokud si občas chcete na svém iPhonu, iPadu nebo dokonce Apple TV na pár minut něco zahrát, pak je Chameleon Run naprosto ideální, i když někdy se rozčílení nevyhnete. :-)

  • Chameleon Run si můžete stáhnout přímo zde

Chameleon Run 5

Dnes nejčtenější

.