Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Magic Launcher
Magic Launcher je užitečný launcher, který vám umožní spustit velké množství aplikací a všelijakých akcí přímo z widgetu v notifikačním centru. Zahajte hovory, napište textové zprávy a mnoho dalšího prostřednictvím stáhnutí a poklepání.

[appbox appstore id1121523480 oldprice=“2,99€“]

Windy
Potřebujete si oddechnout a odvést svou pozornost od každodenních starostí? Windy je ideální aplikací, která se zaměřuje na vaší relaxaci. Můžete zvolit z velkého množství rozličných přírodních zvuků jako např. déšť, řeka či zpěv ptáků, které vám pomohou usnout či jen tak relaxovat.

[appbox appstore id841377297 oldprice=“2,99€“]

RecogNow
RecogNow vám umožní konvertovat obrázky na textové soubory za pomocí tří jednoduchých kroků. Po konvertování můžete snadno sdílet textový soubor emailem nebo na sociálních sítích.

[appbox appstore id699839056 oldprice=“1,99€“]

PushUps
Letní sezónu máme sice za sebou, ale pokud i přesto chcete zlepšit svou kondici a vyrýsovat se, tak PushUps je fajnovou variantou. Užijte si cvičení doma, s touto aplikací nebudete potřebovat žádného trenéra ani docházení do fitka. Aplikace vám bude odpočítávat počet kliků a kalorie, které zhubnete během každého cvičení.

[appbox appstore id1139057677 oldprice=“1,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id654896837 oldprice=“9,99€“]

Stashword
Chraňte své soukromé zprávy před zvědavýma očima. Posílejte a ukládejte privátní zprávy za pomocí Stashword. Samozřejmostí je smazání všech soukromých zpráv z uloženého seznamu. Všechny zprávy jsou chráněny vaším Touch ID. Aplikace je snadno použitelná a neobsahuje žádné skryté reklamy. Nutností je, aby příjemce i odesílatel měli staženou tuto aplikaci. Pozor, aplikaci naleznete v iMessage App Store.

[appbox appstore id1166746695 oldprice=“0,99€“]

YoWindow
YoWindow je unikátní aplikace, která vám přináší nejčerstvější info o počasí. Kouzlo YoWindow spočívá v živé obrazovce, která reflektuje vaše aktuální počasí. Západ a východ slunce také probíhá přesně v aktuálním čase. Aplikace mimo jiné nabízí předpověď počasí na více dní dopředu.

[appbox appstore id606193225 oldprice=“2,99€“]

Day Zero
Day Zero je jednoduchá aplikace, která se zaměřuje na odpočítávání dnů do vámi zadaných událostí. Aplikace nabízí tu nejjednodušší a designově pěknou cestu, jak toto můžete sledovat. Lehce můžete přidávat i mazat události, aplikace nabízí i Today Widget, připomínky a neomezený limit událostí.

[appbox appstore id727267555 oldprice=“0,99€“]

Instant Pic Collage
Instant Pic Collage Maker nabízí vše, co potřebujete pro vytváření překrásných koláží z vašich snímků. Lehce aplikujte na svou koláž text (aplikace nabízí mnoho zajímavých fontů) či použijte jeden z mnoha fotofiltrů.

[appbox appstore id1118729609 oldprice=“1,99€“]

AirLaunch Pro
S AirLaunch Pro můžete udělat mnoho věcí za pomocí jednoho dotyku v rámci notifikačního centra. Např. můžete: otevírat aplikace (např. Facebook, Twitter), nastavení (např. WiFi, mobilní data), zavolat někomu, napsat iMessage, otevřít oblíbené webové stránky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1103569450 oldprice=“3,99€“]

Crimson Box
Jste otráveni z podobného vzhledu všech aplikacích, které se zaměřují na plnění úkolů? Vývojář této aplikace to měl velmi podobně a z toho důvodu se rozhodl, že vytvoří mnohem podmanivější uživatelské prostředí. Planeta Země je neustále pod vlnou meteoritů a lidská civilizace byla upozaděna. V této aplikaci mají vaše úkoly podobu meteorů, které padají z oblohy. Nejlepší na tom je, že v momentě, kdy je úkol dokončen, tak meteor vybuchne v podobě ohňostroje. Na druhou stranu, pokud úkol do daného limitu nesplníte, tak – uvidíte sami, co se stane :-).

[appbox appstore id1069271059 oldprice=“1,99€“]

Cameraxis
Vytvářejte krásné grafické návrhy během okamžiku s Cameraxis. Aplikace nabízí skvělé filtry, možnost pohrát si s textem, více než 300 přednastavených grafických návrhů a mnoho dalšího. Využijte aplikaci, která vám pomůže při vytváření různých přáníček. Uvolněte svou kreativitu a vytvořte fotografie, které budou vyčnívat.

[appbox appstore id925547507 oldprice=“3,99€“]

Inbetween Land
Městský všední rytmus je náhle narušen vznikem létajícího ostrova, který je vysoce na nebi. Ačkoliv se ostrov zdá být opuštěný, tak si obyvatelé brzy uvědomí, že nejsou ve vesmíru sami. Netrvá dlouho a ostrov se stává turistickým lákadlem a díky tomu se zvyšují výnosy, ale zároveň se bohužel zvyšuje kriminalita. Jednoho dne, Mary, která pracuje v městském sirotčinci, zmizí potom, co byl viděn paprsek světla přicházející z létajícího ostrova. Prozkoumejte strašidelný ostrov s pomocí stop, které Mary zanechala, spřátelte se s duchy ostrovních lidí, řešte různé hádanky, najděte chybějící krystaly a vezměte zpátky svou kamarádku. První verze je pro iOS a druhá verze pouze pro iPad.

[appbox appstore id585571959 oldprice=“4,99€“]

[appbox appstore id585573456 oldprice=“6,99€“]

Folded Flyer
Máte rádi klasické papírové vlaštovky? V tom případě by se vám mohla zalíbit tato hra. Proveďte své vlastní papírové letadlo skrze barevné 3D prostředí, ve kterým na vás čekají různé nástrahy a také zajímavé bonusy. Můžete utratit kredity za upgrady a nové vzhledy pro své letadlo.

[appbox appstore id479192381 oldprice=“2,99€“]

Euclidea
Patříte k nadšencům do geometrie? V tom případě pro vás máme skvělou hru Euclidea. Tato hra vám poskytne jedinečnou možnost, jak se něco naučit, prozkoumávat a zároveň se bavit s Eukleidovskou geometrií. Hra nabízí 120 levelů – od nejjednodušších až po ty opravdu náročné, 11 tutorialů, různé nápovědy, možnost zahrát si s přáteli a je naprosto bez reklam.

[appbox appstore id927914361 oldprice=“0,99€“]

apps shutterstock_294418934

Dnes nejčtenější

.