Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

gTasks Pro
Pokud jste dosud nenašli úkolovou aplikaci, která by vám vyhovovala, tak třeba si zamilujete právě gTasks Pro. Aplikace podporuje připomínky založené na lokalitě, takže v momentě, kdy se budete nacházet v určité oblasti, tak vám gTasks zašle připomínku. Můžete si synchronizovat vaše úkoly s Google Task napříč všemi iOS zařízeními.

[appbox appstore id672241079 oldprice=“5,99€“]

Musify
Prohlížejte, vyhledávejte a stahujte hudbu zdarma na vašem iPhonu/iPodu/iPadu. Vyhledejte si své oblíbené umělce, skladby či celá alba. Musify nabízí možnost vytváření playlistů a snadné ovládání přehrávače.

[appbox appstore id1087426486 oldprice=“1,99€“]

Fake GPS Location
Potřebovali byste předstírat, že jste někde, i když tam vůbec nejste? Fake GPS Location vám s tím rozhodně pomůže. Předstírejte, že máte zrovna v práci přesčas, i když večer trávíte v baru – fantazii se meze nekladou. Aplikace vám umožní označit místo, kde se máte nacházet.

[appbox appstore id1159833540 oldprice=“2,99€“]

Grumpy Stickers
Chtěli byste nějaké nálepky, které velmi výstižně ukáží, co si doopravdy myslíte? Zkuste Grumpy Stickers. Prostřednictvím těchto samolepek ukážete nedostatek zájmu o určité téma. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id1155859104 oldprice=“0,99€“]

Frame Collage
Frame Collage Stitch Lab uspokojí vaši touhu po skvělých kolážích, které můžete sdílet se svými blízkými. Aplikace je praktickým fotoeditorem, který vám pomůže vytvořit překrásná díla. Nabízí více než 120 rozvržení, více než 180 filtrů a mnoho dalších prvků.

[appbox appstore id1121881401 oldprice=“0,99€“]

Orderly
Velmi jednoduchá a přehledná kontrolní aplikace, která byla vytvořená přímo pro iOS. Jednotlivé úkoly máte k dispozici v oznamovacím centru. Úkolům můžete mimo jiné přiřazovat různé stupně důležitosti a aplikace také umí připomínat úkoly, pokud se ocitnete v blízkosti místa, které souvisí se zadaným úkolem. Své seznamy si také můžete vytisknout, poslat emailem či SMSkou.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“0,99€“]

God of Blades
Mrtvý král povstal. Staňte se přízračným vojákem, který se vrátil, aby bránil svou planetu před řáděním doom kultu a zničujícího doteku kosmických hrůz, kterým kult slouží. Bezejmenný král vládne fantomovému noži, který je kovaný z legend a dědictví umírajícího světa. Pozvědněte svůj meč a spěchejte do temnoty.

[appbox appstore id541971611 oldprice=“2,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 180 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

Recenze uživatele:
,,Jedním prstem ovladatelná geniální strategická bitva typu boje jako v Heroes of might and magic. Navíc multiplayer. Miluju“

[appbox appstore id827101160 oldprice=“1,99€“]

Eclipse
Aliance se otřásá a ukvapené diplomatické smlouvy jsou připraveny v naprosté tajnosti. Konfrontace velmocí se zdá nevyhnutelná. Která frakce zvítězí a ovládne galaxii? Hra vás umístí do čela obrovské mezihvězdné civilizace a budete soutěžit o vítězství se svými soupeři. Budete objevovat nové hvězdné systémy, provádět výzkumy technologií a budovat mocné kosmické lodě. Existuje mnoho potenciálních cest k vítězství, takže je třeba pečlivě naplánovat svou strategii a musíte zvážit silné a slabé stránky svých druhů.

[appbox appstore id620439479 oldprice=“4,99€“]

Dnes nejčtenější

.