Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Super Eraser
Aplikace, která vám umožní odstranit nechtěné předměty z vašich fotografií. Super Eraser rychle a precizně vymaže objekty jako logo, text, vodoznak, akné, různé osoby či cokoliv jiného. Upravte a vylepšete vaše snímky.

[appbox appstore id986260950 oldprice=“7,99€“]

Security Gateway
S aplikací Security Gateway budou všechny vaše soukromá data a informace naprosto v bezpečí. Ukládejte citlivá data do zašifrované a synchronizované databáze a ochraňte je vámi zvoleným heslem. Obsah aplikace se automaticky synchronizuje do všech vašich iOS zařízení a odděluje odlišné typy dat v různých databázích.

[appbox appstore id909635420 oldprice=“1,99€“]

Shredo
Shredo je zajímavý a efektivní nástroj, který vám umožní skartovat soubory. Aplikace permanentně skartuje soubory i celé složky, takže vaše informace budou zabezpečené a nikdo je nezíská zpět. Shredo nabízí 3 skartovací metody: 1-pass nabízí dobré zabezpečení a rychlé smazání dat, 7-pass je pomalejší, ale nabízí lepší zabezpečení než 1-pass a poslední 35-pass je nejpomalejší, ale opravdu nejvíce zabezpečená možnost.

[appbox appstore id1132158106 oldprice=“6,99€“]

Thief™: Shadow Edition
Začněte krást skrze stíny stejně jako Garrett, což je mistr zlodějů s tajemnými schopnostmi, které z něj dělají nejhledanější muže v opuštěném městě. Dostaňte se do trezorů, vyhněte se všem strážcům a troufejte se na stále odvážnější loupeže.

[appbox appstore id947785746 oldprice=“34,99€“]

Dark Athena
Staňte se Riddickem – nejvíce bezohledným zločincem na celém světě. V této poslední kronice Atari, byl Riddick zajat žoldákem Dark Athena. Používáním intenzivních bojových schopností a výbušnou silou, musí Riddick zastavit šíleného kapitána Revase a jeho smrtící posádku. V momentě, kdy Riddick vkročí do temnoty, není nikdo v bezpečí.

 Recenze uživatele:
,,Tohle jsou v podstatě dvě hry v jednom, Dark Athena totiž zároveň obsahuje remaster předchozí hry o Riddickovi – Escape from Butcher Bay (určitě si vzpomenete, jak Riddick ve film zmínil, jak utekl z Řeznické zátoky a jak přišel ke svým jedinečnám očím). Hra má poutavou atmosféru a úžasný systém boje, kdy vás doopravdy baví face2face combat na pěsti, případně s chladnými zbraněmi. Užijete si i dost plížení a zároveň nesčezněkrát vezmete do rukou zbraň. To zní dobře, ne? :) Na titulu se podílela řada známých herců, v čele se samotným Vinem Dieslem, který je majitel/spolumajitel (velikostí jeho podílu si nejsem jist) studia, co tento i předchozí titul stvořilo.“

[appbox appstore id434048669 oldprice=“7,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Big Pharma
[appbox steam simple 344850 oldprice=“22,99€“]

Nuclear Dawn
[appbox steam simple 17710 oldprice=“9,99€“]

Max Payne 3
[appbox steam simple 204100 oldprice=“19,99€“]

FootLOL: Epic Fail League
[appbox steam simple 263740 oldprice=“4,99€“]

Danganronpa 2: Goodbye Despair
[appbox steam simple 413420 oldprice=“27,99€“]

apps Ulysses-Pro-Writing-Hero-4

Dnes nejčtenější

.