Zavřít reklamu

Světlo světa spatřilo několik dalších nových fotografií údajného balení iPhonu 7. Ten bude představen již zítra na konferenci začínající v 19:00 našeho času. Na nových fotografiích se ale nachází krabička se značnými rozdíly oproti předchozím únikům. Vzhledem k těmto nesrovnalostem jsou nasnadě i pochybnosti o autentičnosti krabičky.

Fotografie pocházející z nizozemské nadšenecké stránky Techtastic ukazují krabičku nového iPhonu 7. Ta velikostně přibližně odpovídá již existujícím balením předchozích generací telefonů od Applu. Hlavní nesrovnalosti se ukazují až u vzhledové stránky prodejního balení. Na bocích horního dílu je text „iPhone“ napsán jiným fontem a rozdílným prokládáním písma, než je u Applu zvykem. Další pochybnosti vyvolává nezveřejnění fotografie zadní části krabičky, na které jsou vždy uvedeny podrobné specifikace zařízení a kompletní obsah balení.

Vzhled nově uniklého balení neodpovídá ani už tak široké variaci rozdílů v baleních u ostatních úniků. Krabička tak bude nejspíš pouze od nějaké verze klonu iPhonu 7, kterých je v prodeji už několik. Pravdu se tak dozvíme až zítra, kdy Apple na konferenci nový iPhone 7 a iPhone 7 Plus společně s dalšími zařízeními, mezi které patří i nové Apple Watch 2, představí. Konference v San Franciscu tradičně již v Posluchárně Billa Grahama začíná v 19 hodin našeho středoevropského času a můžete se na ni dívat i vy.

iPhone 7 glossy black FB

Zdroj: appleinsider

Dnes nejčtenější

.