Zavřít reklamu

beats_iconPříští týden se odehraje další Keynote a Apple nám opět představí nové produkty ze své nabídky. Očekávají se nové iPhony 7, které by měly být hlavní hvězdou večera. Dále se pak spousta uživatelů těší na druhou generaci Apple Watch. Tisíce uživatelů doufá v to, že se konečně dočkají aktualizace MacBooku Pro, Air a iMacu. Letos to ovšem nebudou jen produkty Applu, které se na Keynote objeví. Dnes odpoledne se objevila velice důvěryhodná zpráva o tom, že kus slávy si zabere také značka Beats, která má během konference představit nějaký nový produkt.

Onou důvěryhodnou zprávou je email, který zaslalo marketingové oddělení Beats některým francouzským médiím. V mailu se psalo, že společnost představí nějaký nový produkt společně s iPhonem 7, na nadcházející Apple Keynote. Na tom by nebylo nic příliš divného, kdyby vzápětí nepřišel mail druhý, opět z marketingového oddělení Beats, ve kterém byl požadavek o stažení screenshotu mailu z webu.

Vypadá to, že to někdo pěkně pokazil a e-mail odeslal dříve, než bylo původně naplánováno. Podle redaktorů ze serveru iDownloadblog je velice pravděpodobné, že Beats představí svou verzi bezdrátových sluchátek, která tak doplní „bezjackový“ iPhone 7. Dokonce zašli se svými spekulacemi tak daleko, že by se prý mohlo jednat o již dlouhou dobu zmiňované AirPods, které by patřily pod značku Beats by Dre. Jak to nakonec dopadne, uvidíme už za několik málo dní.

Beats FB

Zdroj: iDownloadblog

Dnes nejčtenější

.