Zavřít reklamu

ikona 2207433_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

AllPass
AllPass je skvělou aplikací, která uchová v bezpečí všechny vaše nepostradatelné informace. Ukládejte si všechny vaše přihlašovací údaje, informace o kreditních kartách, soukromé poznámky, prostě cokoliv vás napadne. AllPass vám umožní přihlašovat se na různé webové stránky, aniž byste si museli pamatovat přihlašovací údaje či za vás automaticky vyplní údaje o kreditce, takže nemusíte nic vyplňovat.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“2,99€“]

Faceover
Chcete své blízké pobavit? Pak jste našli přesně tu pravou aplikaci. Faceover vám umožní snadno kopírovat a vkládat obličeje mezi osobami na snímcích a dokonce pak fotky vypadá tak trochu opravdově. Aplikovat můžete také efekty, které podtrhnou váš výtvor. S Faceover jsou vaše možnosti neomezené.

[appbox appstore id385706298 oldprice=“2,99€“]

RecogNow
RecogNow vám umožní konvertovat obrázky na textové soubory za pomocí tří jednoduchých kroků. Po konvertování můžete snadno sdílet textový soubor emailem nebo na sociálních sítích.

[appbox appstore id699839056 oldprice=“1,99€“]

Live Wallpaper
Tato aplikace je zaměřená především na majitele iPhone 6s a 6s Plus. Live Wallpaper vám nabízí více než 150 animovaných motivů, kterými můžete oživit svůj iPhone.

[appbox appstore id1080157029 oldprice=“2,99€“]

Pulse
Hrajete na nějaký hudební nástroj? Pulse je přehledný a povedený metronom. Aplikace vám pomůže s hraním na hudebních nástrojích. Dále nabízí deset atraktivních motivů, ze kterých si můžete vybrat a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1092207433 oldprice=“0,99€“]

Pokedex Cheats
Hrajete Pokémony a fair play vám nic neříká? V tom případě by se vám mohla hodit aplikace Pokedex Cheats. Využijte aplikaci, abyste pochytali celou sbírku Pokémonů a dostali vše, co potřebujete, abyste v této hře excelovali. Aplikace je pouze v angličtině.

[appbox appstore id1136079882 oldprice=“0,99€“]

Satellina
Satellina je jednoduchou a elegantní puzzle hrou, která zabaví skoro každého. Aplikace nabízí čistý a minimalistický design a chytlavý soundtrack. Satellina obsahuje 75 jedinečných levelů, alternativní paletu pro barvoslepé hráče a mnoho dalších prvků.

[appbox appstore id951178649 oldprice=“1,99€“]

Army Antz™
Army Antz je strategickou akční hrou, ve které si můžete vybudovat epickou armádu mravenců a připravit se na nadcházející souboje. Vaším úkolem je pomalu postupovat k základně vašeho nepřítele, vzít jim vlajku, zničit jejich podporu a napadnout královnino doupě.

[appbox appstore id1006757140 oldprice=“0,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.