Zavřít reklamu

tapety iPhone Apple Watch iconiPhone dokáže existovat bez Apple Watch, ale Apple Watch bez iPhonu ne. Alespoň je tomu tak u první generace a i když hodinky od Applu zvládnou něco i bez svého chytrého pomocníka, plnohodnotně se používat bez něj rozhodně nedají. S příchodem druhé generace, která dorazí už na podzim, by se měla popsaná situace zlepšit a Apple Watch by měly být na iPhonu o poznání méně závislé nebo možná dokonce i zcela nezávislé, což ale k Applu zase tak moc nejde.

Vzhledem k tomu, že každý, kdo vlastní Apple Watch, vlastní i iPhone a má tato dvě zařízení neustále u sebe, není špatné si obě nějak sladit. To nejjednodušší a na první pohled i nejlepší, co můžete udělat, aby se vědělo, že vaše Apple Watch patří k vašemu iPhonu, je nastavit takové tapety, které spolu budou dokonale ladit. No a hned 36 takových tu dneska pro vás máme a rozhodně nejsou k zahození.

Tapety vytvořil designér Samuel Zeller ze Švýcarska, konkrétně z Ženevy. Samuel se kromě designu věnuje také focení, i když prozatím jen na nižší úrovni a nepovažuje se za profesionála. I tak se mu ale povedlo nafotit několik povedených snimků, které přizpůsobil tak, aby přesně seděly na obrazovku iPhonu a každý si tak mohl vybrat fotografii a nastavit si jí jako pozadí. Samuel ale nechtěl nabídnout jen obyčejné tapety pro jedno zařízení, a tak vytvořil i verze, které padnou na obrazovku Apple Watch, díky čemuž si můžete sladit své hodinky od Applu s iPhonem.

Tapety se designerovi opravdu povedly a pokud nemáte Apple Watch, můžete si některou z nich nastavit samozřejmě jen na iPhone. Kompletní sbírku naleznete přímo zde, ale také níže, kde najdete speciální prvek, kde vidíte náhled každé tapety na iPhonu i Apple Watch a pokud na něj kliknete, otevře se vám náhled na tapetu přes celou obrazovku a při kliknutí na iPhone a Apple Watch se stáhne tapeta pro každé zařízení.

http://wallpapers.samuelzeller.ch/

Dnes nejčtenější

.