Zavřít reklamu

ikona 716999_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Eureka
Eureka je neskutečně prostý kontrolní seznam, který je umístěn v notifikačním centru. Skvělou věcí na této aplikaci je její jednoduchost, takže může být použita prakticky kýmkoliv. Navíc nemusí nahradit kontrolní aplikaci, kterou již používáte, ale můžete Eureku využívat jako dodatek k této aplikaci. Kdykoliv máte nějaký nápad/úkol/událost, kterou si potřebujete zapamatovat, tak využijte Eureku a nahrajte svou poznámku. Váš nápad nebo úkol pak bude převeden do oznamovacího centra, kde budete mít poznámku neustále na očích.

[appbox appstore id931321740 oldprice=“0,99€“]

Live 2 GIF
Snadno ukládejte a sdílejte vaše Live Photos jako GIFy nebo videa s aplikací Live 2 GIF. Sdílet svůj výtvor můžete přes iMessage, Facebook, Instagram, Whatsapp, email a dalšími jinými cestami.

[appbox appstore id1051259685 oldprice=“6,99€“]

Nova Watch
Zajímalo vás někdy, jakou barvu by měl mít čas? S Nova Watch to můžete lehce zjistit. Tato aplikace bude měnit barvu konkrétního času, takže budete mít tendenci neustále hlídat obrazovku vašeho iPhonu. Čas nikdy nebyl tak zábavný jako s aplikací Nova Watch.

[appbox appstore id959234476 oldprice=“0,99€“]

Noizio
Noizio je šikovnou aplikací, která přehluší hluk z ulice, umožní vám koncentrovat se na práci a zvýší vaší produktivitu. Aplikace vám také pomůže vytvořit tu správnou atmosféru na romantický večer nebo vás doslova ukolíbá ke spánku. Noizio nabízí 15 kouzelných ambientních zvuků (slunečný den, na farmě, bouřka, zimní vítr, mořské vlny, ve vlaku a další) a minimalistický design.

[appbox appstore id960716999 oldprice=“1,99€“]

RecogNow
RecogNow vám umožní konvertovat obrázky na textové soubory za pomocí tří jednoduchých kroků. Po konvertování můžete snadno sdílet textový soubor emailem nebo na sociálních sítích.

[appbox appstore id699839056 oldprice=“1,99€“]

Movie Maker
Máte nějaké video, které byste chtěli nějakým způsobem vylepšit – přidat zajímavé filtry nebo oříznout pro vaší oblíbenou sociální síť? S Movie Maker to není žádný problém. Aplikace nabízí 7 pěkných filtrů, možnost natočení/oříznutí videa, úpravu kontrastu, jasu, ostrosti, saturace a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1100702415 oldprice=“0,99€“]

Paper Keyboard
Jste už unaveni psaním na obrazovku vašeho iPhonu? Zapomeňte na bluetooth, použijte papír. Stačí si vytisknout určitý PDF dokument a využít ho jako klávesnici. Jak? Postavte iPhone na vyznačené místo na papír a kamera fotoaparátu detekuje vaše prsty za pomocí určitého algoritmu. Můžete hrát hry, chatovat s přáteli, posílat emaily – prostě cokoliv.

[appbox appstore id715319520 oldprice=“0,99€“]

Photo Editor++
Photo Editor++ je přímočarým a výkonným fotoeditorem. Tato aplikace nabízí všechny nástroje, které potřebujete k tomu, aby vaše fotografie byly perfektní. Aplikace nabízí filtry, efekty, úpravu jasu, kontrastu, saturaci, ostrost, přetočení, oříznutí, přidání textu, nálepek a mnoho dalšího.

[appbox appstore id915684778 oldprice=“6,99€“]

Reminders Widget
Chcete si zkontrolovat všechny připomínky, aniž byste museli odemykat své zařízení? Reminders Widget vám lehce umožní zobrazit své připomínky v notifikačním centru. Samozřejmě uvidíte, jak dlouho potrvá než vám připomínka vyprší, možnost přepínat mezi skupinami připomínek a mnoho dalšího. V případě, že nemáte paměť jako slon, tak by vám aplikace mohla pomoci.

[appbox appstore id1092737242 oldprice=“0,99€“]

Compass++ PRO
Compass++ PRO vám nabídne aplikaci kompasu hned v několika tématech, mezi kterými si můžete vybrat. Tato kompasová aplikace podporuje full retina pro iPhone a iPad. Snadným swipe pohybem můžete měnit vzhled kompasu  (k dispozici máte více než 15 motivů).

[appbox appstore id516380304 oldprice=“6,99€“]

Color Blindness
Velmi praktický nástroj, který vám pomůže zjistit, jestli trpíte barvoslepostí. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

[appbox appstore id471711417 oldprice=“2,99€“]

Zen Lists
Zen Lists se zaměřuje na vytváření seznamů na prakticky cokoli. Aplikace Zen Lists byla vytvořena k tomu, aby byla co nejjednodušší, ale zároveň také nejvýkonnější. Aplikace je rychlou a spolehlivou cestou k vytváření úkolů, cílů, seznamů vašich předmětů a dalších listů. Seznamy mohou být dále lehce sdíleny.

[appbox appstore id796726369 oldprice=“1,99€“]

Upside Down!
Hledáte nějakou hru na zabavení se, když máte dlouhou chvíli? Upside Down! je naprosto jednoduchou a návykovou hrou. Začněte ovládat postavičky, porazte ostatní hráče a dostaňte se do čela výsledkových tabulek.

[appbox appstore id1050276837 oldprice=“0,99€“]

BattleTime
Zkuste se vžít do kůže generála pravé armády. Přidejte se do bitvy, chyťte nepřátele hradů, pozvedněte sílu vaší armády a doveďte svůj klan k vítězství. Každá postava má unikátní schopnosti, které jsou efektivní pro konkrétní technické situace.

[appbox appstore id1051133889 oldprice=“0,99€“]

Special Tactics
Special Tactics vám přináší intenzivní taktický zážitek na vašem iOS zařízení. Aplikace nabízí strhující hratelnost, efektivní ovládání, důkladně vytvořené mapy a pět různých rolí. Postupně odemykejte zbraně a doplňky a zvítězte na plné čáře.

[appbox appstore id867266659 oldprice=“4,99€“]

iphone hnad apps

Dnes nejčtenější

.