Zavřít reklamu

Vím, že Apple dlouhodobě ke svým produktům nabízí jen velmi málo příslušenství a naposledy dělal stojánek pro iPhone snad před deseti lety, přesto jsem tak nějak doufal, že na tak drahý produkt jako je Vision Pro nabídnou něco originálního, díky čemu nebudete muset mít headset jen tak pohozený někde na stole. Bohužel se tak nestalo a musel jsem hledat alternativu někde jinde, než u Applu. Na Amazonu, ze kterého poslední dobou objednávám čím dál tím častěji, jsem narazil na UPERGO Dock Stand for Apple Vision Pro. Za tímto honosným názvem se ukrývá stojánek, který se mi ze všech těch, které jsem viděl, líbil nejvíc.

Stojánek je v podobném designu jako nohy od iMacu nebo monitorů od Applu a tak jsem s ním pěkně sladil zbytek interiéru pracovny. Stojánek dorazil rozložený s tím, že součástí balení je pět šroubů a dvojice šroubováčků, pomocí kterých jej během pár desítek vteřin postavíte. Zatím co základna i nožička jsou hliníkové, samotná podložka, kam umístíte headset je z průhledného plastu. To vypadá celkem zjaímavě, ale na druhou stranu ji nemáte příliš šanci vidět, protože stojánek zakrývá právě onen Vision Pro. Spodní část je pogumovaná, abyste si ani ji, ani baterii nepoškrábali a kabel jendoduše omotáte okolo těla stojánku.

IMG_7752

Za mě osobně velká spokojenost, vše je podařeně vyrobeno a všechny části do sebe pasují tak, jak mají. Horní část z plastu je přesně uspůsobena tomu, abyste na ni položili headset a ten zde drží jak přibitý. Ideální je také poměrně vysoká hmotnost, díky které když berete Vision Pro ze stojanu, nehrozí, že s ním nějak pohnete a budete sním běhat po stole. Pokud tedy hledáte stojánek na Vision Pro, mohlo by se pro vás jednat o zajímavou možnost. Já jej koupil na Amazonu za necelých 40$ přímo zde.

Dnes nejčtenější

.