Zavřít reklamu

Rozhovory s vysoko postavenými manažery Applu jsou vždy dost zajímavé i z toho důvodu, že jich není příliš mnoho. V novém rozhovoru si Eddy Cue povídal s youtuberem o tom, jaký hardware tento ředitel služeb Applu používá a jaká je vlastně každodenní práce ředitele v Applu.

Zajímavý byl hned úvodní dotaz na každodenní používání hardwaru. Eddy Cue prozradil, že na denní bázi používá bílý iPhone 15 Pro Max bez krytu, 15″ MacBook Air, Mac Studio a 12,9″ iPad Pro. Pod Cua spadají služby jako Apple Music, Apple News, Apple Podcasty, služby iCloud, Apple Pay a Apple Card, Apple Maps, službu Apple TV+. V souvislosti s poslední jmenovanou Eddy Cue přiznal, že často kouká na televizi a konzumuje obsah pro Apple TV+. Přiznal se, že se na filmy dívá i v práci. „Nikdy jsem si nemyslel, že se toto stane. Když jsem dělal svůj titul z informatiky, netušil jsem, že budu moci a muset sledovat filmy a televizi kvůli práci. Je to skvělé,“ řekl Cue s úsměvem.

Jeho nejoblíbenější činností coby ředitele Applu je ale činnost, kterou by chtěl dělat zřejmě každý z nás. A sice prohlížet nové (dosud nevydané) produkty a hodnotit je. Cue rovněž poznamenal, že ačkoli má Apple spoustu zaměstnanců, hrstka nejvýše postavených je organizovaná tak, že mu Apple vlastně připomíná malou firmu, neboť na poradách se setkává malá a sevřená skupina kolegů. Cue byl dotázán také na službu Apple TV+. „Myslím, že lidé si budou vždy přeplácet více než jednu videostreamovací službu. Cítili jsme, že jde o pole, kde možná toho nebudeme mít nejvíce, ale můžeme být nejlepší,“ odpověděl Cue zřejmě s ohledem na poměrně úzkou nabídku pořadů, které se ale zpravidla řadí mezi velmi dobře hodnocené. Eddy Cue se samozřejmě rozpovídal o mnoha dalších tématech. Pokud vás rozhovor zajímá, mrkněte na něj pod odstavcem.

Dnes nejčtenější

.