Zavřít reklamu

Jak na iPhonu vytvářet popisky k fotkám? V dnešní době fotíme stále více. Díky chytrým telefonům máme fotoaparát neustále po ruce a zachycujeme tak nespočet momentů z našeho života. Ať už se jedná o rodinné oslavy, výlety s přáteli, dovolené nebo běžné každodenní události, fotky nám pomáhají uchovávat si vzpomínky a sdílet je s ostatními.

Abyste se v záplavě fotek neztratili a snadno našli ten správný snímek, je důležité je organizovat. Kromě alb a tagů vám v tom pomohou i popisky k fotkám. Ty vám umožní jednoduše a rychle vyhledat fotky podle klíčových slov, které si k nim sami zadáte.

Jak na iPhonu vytvářet popisky k fotkám

Přidávání popisků k fotkám na iPhonu je velice snadné:

  • Otevřete fotku, ke které chcete přidat popisek.
  • Po krátké chvilce se v dolní části obrazovky zobrazí nabídka s nástroji.
  • Přejetím prstu směrem nahoru tuto nabídku rozbalte.
  • Těsně pod fotkou klepněte na pole s textem Přidejte titulek.
  • Zadejte popisný text, který vám pomůže fotku identifikovat. Můžete zadat datum, místo, jména osob na fotce, popis události, nebo cokoliv jiného, co vám pomůže si fotku zapamatovat.
  • Po dokončení psaní klepněte na tlačítko Hotovo v pravém horním rohu.

Popisek se automaticky uloží a bude s danou fotkou trvale spojen. Můžete ho kdykoliv později upravit nebo odstranit. Popisky k fotkám jsou nenápadnou, ale velice užitečnou funkcí, která vám pomůže udržet si v iPhonu pořádek v fotkách a usnadnit jejich vyhledávání. Využijte ji a zorganizujte si své vzpomínky tak, abyste je snadno a rychle našli kdykoliv, když je budete potřebovat.

 

Dnes nejčtenější

.