Zavřít reklamu

Věci zdarma má rád naprosto každý – tím spíš, když jsou vskutku užitečné a tedy dokáží potěšit. Co byste řekli například na to, kdybyste si mohli nyní na půl roku „vyzkoušet“ zcela zdarma Apple Music a to jen po splnění určité podmínky? Že by vás podobná věc nadchla? Skvěle! Právě půlroční Apple Music zdarma totiž Apple nyní nabízí a získat jej není nic složitého.

Jak uplatnit nabídku

  1. Ujistěte se, že váš iPhone nebo iPad využívá iOS 15 nebo novější.
  2. Spárujte podporované audio zařízení se svým iPhonem nebo iPadem.
  3. Otevřete aplikaci Apple Music na svém iPhonu nebo iPadu a přihlaste se prostřednictvím Apple ID. Jestliže se nabídka nezobrazí ihned po otevření aplikace, přejděte na záložku Pusťte si, kde se následně objeví.
  4. Klepni na Získej 6 měsíců zdarma.

Nabídka se vztahuje na majitele AirPods (2. a 3. generace), AirPods Pro (1. a 2. generace), AirPods Max, Beats Fit Pro, Beats Studio Buds, Powerbeats, Powerbeats Pro, Beats Solo Pro, Beats Studio Buds + a Beats Studio Pro. Nevztahuje se naopak na AirPods (1. generace), Beats Solo3 Wireless, Beats Studio3 Wireless, Beats EP a Beats Flex. Zároveň se nabídka vztahuje jen na nové předplatitele Apple Music, kteří doposud žádnou jinou promo nabídku nevyužili. Platí taktéž to, že je nabídku nutné využít do 90 dní od prvního spárování vašich nových AirPods či Beats s vaším iPhonem. Veškeré podmínky této promo akce naleznete zde.

Apple Music

Je nicméně třeba myslet na to, že při aktivaci nabídky souhlasíte s předplatným ve výši 165 Kč za měsíc, které začíná bezprostředně po uplynutí bezplatného období a automaticky se obnovuje, dokud ho nezrušíte. Předplatné se dá kdykoli zrušit v Nastaveních a další platba neproběhne, pokud ke zrušení dojde nejméně jeden den před datem obnovení. Když uživatel službu zruší v období bezplatné nabídky, okamžitě ztratí přístup k Apple Music a nárok na využití zbytku bezplatného zkušebního období. Zkušební období nejde znova aktivovat. Proto doporučujeme si například do Kalendáře nastavit upomínku na včasné zrušení Apple Music, nebudete-li jej chtít po bezplatném zkušebním období využívat.

Dnes nejčtenější

.