Zavřít reklamu

Apple Poznámky

Hned v úvodu nemůžeme nezmínit nativní aplikaci Poznámky od Applu. Je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí jednoduchou a intuitivní aplikaci pro psaní poznámek. Poznámky se bezproblémově synchronizují s všemi vašimi zařízeními Apple a umožňují vám vytvářet textové poznámky, kresby, seznamy a dokonce i skenovat dokumenty. Můžete také spolupracovat na poznámkách s ostatními a sdílet je s nimi.

Google Keep

Pro ty, kteří preferují jednoduchost a rychlé poznámky, je Google Keep skvělou volbou. Tato aplikace umožňuje vytvářet textové poznámky, seznamy a obrázky s barevnými štítky a tagy pro snadnou organizaci. Poznámky se automaticky synchronizují mezi vašimi zařízeními a lze je sdílet s ostatními. Google Keep je integrován s dalšími službami Google, jako je Gmail a Kalendář, což usnadňuje správu úkolů a informací.

Aplikaci Google Keep stáhnete zde.

Joplin

Pro uživatele, kteří preferují open-source řešení a maximální kontrolu nad svými daty, je Joplin skvělou volbou. Tato aplikace umožňuje vytvářet a organizovat poznámky v sešitech, s podporou markdownu, vyhledávání, kopírování, označování a úprav. K poznámkám lze připojovat obrázky a soubory. Joplin podporuje synchronizaci s různými cloudovými službami, včetně Nextcloud, Dropbox a OneDrive.

 

Aplikaci Joplin stáhnete zde.

Bear

Pokud vás lákají elegantní rozhraní a minimalistické funkce, Bear je pro vás ideální poznámková aplikace. Tato aplikace umožňuje vytvářet textové poznámky, seznamy a obrázky s čistým designem a intuitivním ovládáním. Poznámky lze označovat hashtagy a filtrovat podle tagů pro snadnou organizaci. Bear podporuje synchronizaci napříč platformami a nabízí také šifrování poznámek pro větší zabezpečení.

Aplikaci Bear stáhnete zde.

MS OneNote

Tato populární multiplatformní aplikace je neuvěřitelně flexibilní a umožňuje pořizovat poznámky v libovolném formátu. Vytvářejte zápisníky, sekce a stránky, kamkoli chcete vkládat text, obrázky, kresby a další. OneNote je ideální pro rozsáhlé projekty a výzkum, s bohatými možnostmi formátování a organizace. Nabízí také bezproblémovou synchronizaci napříč platformami a podporu Apple Pencil pro iPad.

Aplikaci OneNote stáhnete zde. 

Dnes nejčtenější

.