Zavřít reklamu

V rámci spolupráce s Mobil Pohotovostí garantuje Vodafone svým zákazníkům nejlepší výkupní cenu použitých telefonů a tabletů na trhu. Získané peníze mohou obratem použít při nákupu modernějšího modelu. Služba RE-START je součástí nově představené sady služeb Vodafone FLEX, se kterou operátor cílí na to, aby měli všichni zákazníci ty nejmodernější technologie vždy na dosah jednoduše a dostupně.

flex1

Nový balíček Vodafone FLEX přináší několik výhod. Patří mezi ně, jak možnost odprodat staré telefony a tablety, tak také zvýhodněné financování nových zařízení a bezstarostné užívání technologií s pojištěním Vodafone Care. V neposlední řadě mohou zákazníci těžit ze široké platnosti služby OneNumber, tedy volání z chytrých hodinek bez mobilu v dosahu. To Vodafone, jako jediný tuzemský operátor, garantuje pro hodinky Apple, Samsung i Xiaomi. Služba OneNumber je nyní stejně jako pojištění Vodafone Care na první tři měsíce zdarma.

„V České republice se tři čtvrtiny mobilů stále prodávají samostatně v obchodech s elektronikou,“ říká Zohar Weitz, víceprezidentka pro nefiremní zákazníky Vodafone. A dodává: „My chceme dopřát zákazníkům plné spektrum nejmodernějších technologií, proto v rámci sady služeb Vodafone FLEX nabízíme jak všestranná zařízení, tak dodatečné služby a funkce se zvýhodněným financováním. Našim zákazníkům pomáháme držet krok s dynamickým vývojem technologií pohodlně na jednom místě a s příznivými cenami. Věříme totiž, že moderní technologie mají být dostupné všem.“

RE-START – výkup telefonu nebo tabletu

Vodafone FLEX řeší všechny zákaznické potřeby už od prvního nákupu. Technologie se vyvíjejí čím dál rychleji, není proto divu, že často kupujeme nový mobil, i když nám starý ještě slouží. Stále funkční telefony a tablety je ale možné v rámci programu Vodafone RE-START odprodat a snížit tak finanční zátěž spojenou s koupí vybraného modernějšího zařízení. Výkup probíhá jednoduše, po online registraci dostane zákazník cenovou nabídku a pokud se jí rozhodne přijmout, stačí přístroj poslat zdarma domluvenou kurýrní službou. Peníze můžou být na účtu už během dvou dnů.

Nejmodernější technologie dostupněji 

Pro mnoho lidí může být nedostatek financí překážkou v udržení tempa s vývojem technologií. Zákazníci, kteří využívají více služeb operátora najednou (mobilní tarif, pevný internet a Vodafone TV), ale mohou uplatnit dodatečnou slevu na nákup všech zařízení až 4 000 Kč a u vybraných z nich, například Samsung Galaxy S24 128 GB, dokonce až 7 000 Kč v rámci kombinované slevy dostupné na prodejnách.

Zvýhodněné ceny jsou ale jen jednou z cest, jak ušetřit. Tou další může být využití speciálních akcí. Příkladem jedné z nich je aktuální nabídka, díky které mohou zákazníci po celé léto k telefonu Xiaomi 14 získat za dodatečnou jednu korunu chytré hodinky Xiaomi v hodnotě 7 001Kč.  Na jedno telefonní číslo navíc můžete pořídit až dvě zařízení na splátky.

OneNumber pro volání bez mobilu

Když už investujeme do moderních technologií, byla by škoda nevyužít naplno všechny nové funkce. Díky službě OneNumber může každý zůstat ve spojení i bez mobilu. Z hodinek značek Apple, Samsung a Xiaomi si tak lze pohodlně zavolat při sportu nebo například od vody i bez telefonu po ruce. Vodafone nyní nabízí OneNumber na první tři měsíce zdarma.

Bez starostí s Vodafone Care pojištěním

Odvahu užít si moderní technologie bez obav dodává pojištění, které kryje záda v případě nesnází. Nadstandardní varianta pojištění Vodafone Care Plus kryje navíc kromě rozbití i případnou krádež. Stejně jako služba OneNumber je nyní pro nové uživatele na první tři měsíce i pojištění zdarma. Výměna ochranného skla do třech měsíců od pořízení nového zařízení u Vodafonu je navíc pokrytá bezplatně ve všech případech.

Dnes nejčtenější

.