Zavřít reklamu

Apple, respektive jeho dceřiná společnost Beats se chystá již příští týden představit nový reproduktor Beats Pill a to konkrétně 25. 6. 2024. Alespoň tak prezentuje datum představení krátké video, které dnes zveřejnil účet Beats by Dre na sociální síti X. Ve videu je LeBron James, jenž patří mezi dlouhodobé ambasadory značky a text naznačuje datum debutu nového reproduktoru.

Informace o tom, že Beats se chystá uvést novou verzi reproduktoru Pill, se objevily v dubnu letošního roku, kdy byl hvězdný LeBron James spatřen právě s novým reproduktorem. Později se s reproduktorem na veřejnosti objevil jezdec F1 Daniel Ricciardo, fotbalista Lionel Messi a taktéž Kim Kardashian. Vůbec první verzi Beats Pill představila společnost Beats Electronics ještě předtím, než se přejmenovala na Beats by Dre v roce 2012. Od té doby se objevila řada dalších variant tohoto reproduktoru, který skutečně, jak název napovídá, připomíná pilulku.

Nový model by měl nabízet šňurku na nošení na zápěstí, která dříve nebyla součástí balení. K dispozici bude ve zlaté, červené a černé barvě a nabídne funkce jako je Find My, nabíjení přes USB-C a Bluetooth 5.3.

Dnes nejčtenější

.